واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

 بایدن: در مسیر پیروزی قرار داریم

  • کد خبر: ۴۸۷۴۳
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹
 بایدن: در مسیر پیروزی قرار داریم
جو بایدن نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا دقایقی قبل و بعد از پایان رای گیری در سخنانی گفت: ما در مسیر پیروزی قرار داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، بایدن افزود:، ولی باید صبر کرد تا عملیات شمارش آرا بطور کامل انجام شود.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکااضافه کرد: بخاطر آرای پستی هنوز امیدوار به پیروزی هستیم.

 

بنابر تازه‌ترین آمار نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا تا این لحظه، جو بایدن با ۲۳۷ رای الکترال در برابر ۲۱۰ رای الکترال دونالد ترامپ پیش است. این در حالی است که به گفته فاکس نیوز ترامپ در ایالت‌های حساس کارولینای شمالی، پنسیلوانیا، جورجیا، میشیگان و ویسکانسین پیشتاز است.

 

بر اساس آمار منتشر شده از تارنمای "پروژه انتخابات" بیش از ۱۰۲ میلیون نفر آرای خود را پیش از موعد به صندوق‌ها انداخته‌اند. ۳۵ میلیون و ۹۲۳ هزار و ۵۳ نفر آن‌ها به صورت حضوری و ۶۵ میلیون و ۲۴۴ هزار و ۶۸۷ نفر هم به صورت پستی در این انتخابات مشارکت کرده‌اند.

 

بنابر این گزارش، آخرین آرای مردمی بایدن تا لحظه مخابره این خبر بیش از ۵۹ میلیون و ۱۴۲هزار نفر بوده و آرای مردمی ترامپ نیز بیش از ۵۷ میلیون و ۹۰۰هزار نفر است.


به گزارش فاکس نیوز بایدن تاکنون ۴۹.۷ درصد آرای مردمی و ترامپ نیز ۴۸.۶ درصد آرای مردمی را کسب کرده اند.

 

اگر چه هنوز آمار مشخصی از مشارکت‌کنندگان در انتخابات منتشر نشده است، اما پیش بینی می‌شود که نسبت به رقابت‌های گذشته از درصد بالاتر برخوردار شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->